Reippaalle kaikenvärisiä mitaleita SM-lavalta

Kuvateksti: Tatu Sokka (kesk) voitti uransa ensimmäisen painonnoston Suomen mestaruuden. Palkintopallilla muut mitalistit Rene Roukala (vas.) ja Antti Peltokangas.

Rovaniemen Reippaan painonnostajat saavuttivat kaikenvärisiä mitaleita 20- ja 23-vuotiaiden SM-kilpailuissa 16. elokuuta Ruskeasuon urheiluhallissa, Helsingissä.

Tatu Sokka voitti 20-vuotiaiden sarjan 77 kiloa yhteistuloksella 238 kiloa (105+133). Matias Mukkala nosti hopeaa 23-vuotiaiden sarjassa 77 kiloa 243 kilolla (107+136). Sokka oli 23-vuotiaiden kisassa neljäs.

Pepe Raappana sijoittui 20-vuotiaiden sarjassa 69 kiloa kolmanneksi tuloksella 156 kiloa (71+85).

Rikhard Pirkkiöllä oli epäonnea 23-vuotiaiden sarjassa 94 kiloa, kun 140 ja 142 kilon tempaukset eivät nousseet.