Reippaan kolmikolle hopeaa junioreiden TUL-turnauksessa

Kuvateksti: Jonne Tahvanainen, Kasper Marttala ja Eetu Yli-Suvanto iskivät hopeaa Lahdessa. Kuva: Erkki Kuure

Rovaniemen Reippaan Kasper Marttala, Eetu Yli-Suvanto ja Jonne Tahvanainen iskivät hopeaa nyrkkeilyn junioreiden avoimessa TUL-turnauksessa 4.-5. helmikuuta Lahdessa.

Kasper Marttala sarjassa C-juniorit 39 kg hävisi finaalissa kaikin tuomariäänin Kirkkonummen Nyrkkeilykerhon kokeneemmaalle Jymy Lahtiluomalle. Marttala  liikkui ottelussa hyvin ja pyrki vastalyönteihin.

- Tässä ottelussa ei jännittänyt niin paljoa kuin uran ensimmäisessä ottelussani tammikuussa. Vastustaja oli nyt vain taitavampi, Marttala totesi ottelun jälkeen.

C-junioreiden sarjassa 54 kg otellut Eetu Yli-Suvanto kohtasi finaalissa Viron Nikita Belikovin. Viron ottelija oli aloitteellisempi ja hallitsi ottelutilanteita, joten voitto meni vastustajalle kaikin tuomariäänin.

- Ottelu oli kova ja ero salilla käytyihin harjoitusotteluihin oli iso. Opettavainen matsi, tuli lisää treeni intoa, Yli-Suvanto sanoi.


C-junioreiden 57 kg Jonne Tahvanainen sai vastaansa Lohjan Boxing Clubin Amos Tuomaisen. Lohjalainen oli aloitteellisempi ja aktiivisempi, teki töitä enemmän ja vei voiton kaikin tuomariäänin. Ajoittain Tahvanainen osui hyvin vastahyökkäyksillään, etenkin ottelun loppupuolella.

- Finaalimatsi oli selkeästi kovempi kuin semifinaali matsi. Nyt pitää vain treenata enemmän, niin hopea muuttuu kullaksi, Tahvanainen tuumi.

Reippaan valmentajina toimivat Samuli Leppiaho ja Erkki Kuure.

Tulokset, 1. päivä ilta:

https://bin.yhdistysavain.fi/1560518/HUI7xiZsUimwI2ITDcZr0YrfYc/Tulokset%20s2%20(1).pdf

Tulokset, 2. päivä:

https://bin.yhdistysavain.fi/1560518/pWN1GM56Z2FY6nZUiG950Yrvc_/Tulokset%20S3%20(1).pdf

Mitalistit:

https://bin.yhdistysavain.fi/1560518/8E8FwKUKEf2AHA1wDJbS0Yrvca/Mitallistit.pdf

Joukkueranking:

https://bin.yhdistysavain.fi/1560518/wXQCTE8rtPAQZx5jgor90Yrvca/Joukkueranking.pdf

 

 

 


© 2011 Rovaniemen Reipas