Jaro Haapakoski kakkonen Leader cupissa

Kuvateksti: Pinja Haapakoski ja Jaro Haapakoski nostivat Leader cupissa.

Rovaniemen Reippaan Jaro Haapakoski sijoittui toiseksi sarjassa 102 kiloa torstaina Tampereen Nääshallissa käydyssä painonnoston Leader cupissa. Hän voimaili yhteistuloksen 219 kiloa, joka koostui 96 kilon tempauksesta ja 123 kilon työnnöstä.
Työnnössä Haapakoski paransi ennätystään kolme kiloa. Hän kilpaili ensimmäistä kertaa urallaan 102-kiloisissa, joten tähän painoluokkaan tuli nyt ensimmäinen tilastomerkintä ja sitä myötä myös ennätys. Sarjaa alempana 96-kiloisissa on noussut rautaa 220 kiloa.
Sisko Pinja Haapakoski lähti tavoittelemaan 59-kiloisissa tulosrajaa 20-vuotiaiden SM-kilpailuihin. Kisa käynnistyi lupaavasti, sillä tempauksessa ennätys parantui kaksi kiloa 47 kiloon. Työnnössä Haapakoski jäi harmillisesti ilman tulosta. Hänellä on kuitenkin mahdollisuus vielä yrittää tulosrajaa Rovaniemellä 22. heinäkuuta.
Sisarukset tähtäävät 12.-13. elokuuta Lohtajalla käytäviin nuorten SM-kilpailuihin.

Rovaniemen Reippaan Oskar Kaisto nosti elämänsä ensimmäisissä painonnostokilpailuissa torstaina Kirkkonummella.
Hän osallistui Lohja-Liftingin järjestämiin jäsentenvälisiin kilpailuihin ja urakoi sarjassa 67 kiloa yhteistuloksen 64 kiloa, joka koostui 32 kilon tempauksesta ja 32 kilon työnnöstä.
Kaiston päälaji on uinti, ja hän on ottanut toiseksi harrastukseksi painonnoston.


© 2011 Rovaniemen Reipas