Max Englund voitti Lasse Kourulan Ruskakehässä

Kuvateksti: Max Englund voitti 86-kiloisten avausottelun

Nyrkkeilyn kansainvälinen Ruskaturnaus huipentui perjantai-iltana Lapin urheiluopistolla, Rovaniemellä 86-kiloisten otteluun, jossa kohtasivat Ruotsin Max Englund ja Karihaaran Tenhon Lasse Kourula.
Kamppailu päättyi toisessa erässä IFK Umeåta edustavan Englundin voittoon kehätuomarin keskeytyksellä.
Ottelu käynnistyi tasaisesti, vaikka Englund veikin avauserän tuomariäänin 4–1. Toisessa erässä alkoi tapahtua. Uumajalaisen moukarit upposivat kerta toisensa jälkeen tehokkaasti, ja lopulta Kourula putosi polvilleen. Tuomari keskeytti ottelun välittömästi.
– Englundin vahva toinen erä oli yllätys, en osannut odottaa sellaista. Eihän tämä hyvin mennyt, tappio on pettymys, Karihaaran Tenhon seurahistorian ensimmäisen ottelun Ruskaturnauksessa lyönyt Kourula harmitteli ottelun jälkeen.
Kemiläisen silmäkulma aukesi myös tiukan kamppailun tuoksinassa.

Kansainvälinen Ruskaturnaus, 1. päivä:
Naiset:
48 kg: Myllymäki Laura - Raivio Jasmiina 5-0.
57 kg: Viitanen Vilma - Svensson Sara Ruotsi 5-0.
60 kg: Huttunen Johanna - Lätti Eeva rsc 2. erä.
66 kg: Kovalainen Krista - Niskanen Iida 5-0.
Miehet:
60 kg: Fredriksson Alexander Ruotsi - Pihkola Jesse 5-0.
63,5 kg: Bromman Hampus Ruotsi - Ismael Umar 4-0.
67 kg: Salo Peetu - Ylimäki Miska 5-0.
75 kg: Mendoza Erik Ruotsi - Tolonen Hannes 5-0, Eriksson Benjamin - Hakala Aapo.
80 kg: Prytula Viktor - Tenhunen Heikki 5-0, Nystedt Nikita - Hakala Juho 5-0.
86 kg: Englund Max Ruotsi - Kourula Lasse rsc 2. erä.