Eino Lautamolle toiminnallisen urheilun nuorten SM-kultaa

Kuvateksti: Eino Lautamo kirkasti viime vuoden hopean SM-kullaksi. Kuva: Riku Kuparinen/Snowstorm

Rovaniemen Reippaan Eino Lautamo voitti 12-vuotiaiden poikien sarjan toiminnallisen urheilun nuorten SM-kilpailuissa lauantaina Porin urheilutalolla. Kultamitalista käytiin tiukka kamppailu, jossa Lautamo voitti kolmella pisteellä järjestävän seuran Yyteri Sandstormin Onni Vainion.
Reipas sai toisenkin mitalin, kun Ninni Imponen urheili hopeaa 12-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Siinä voitto meni Turun Atleettiklubin Hilla Vahalle.
Reippaan Isla Kantola sijoittui 12-vuotiaissa tytöissä neljänneksi, Risto Taipale 14-vuotiaissa pojissa seitsemänneksi ja Sara Niemelä 14-vuotiaissa tytöissä 10:nneksi.
Tuloksia:
P12: 1) Eino Lautamo RoRe 397 pistettä, 2) Onni Vainio Yyteri S 394.
T12: 1) Hilla Vaha TAK 397, 2) Ninni Imponen RoRe 391, 3) Lili Haataja Yyteri S 380, 4) Isla Kantola RoRe 375.
P14: 1) Samu Heini Yyteri S 490, 2) Lenni Grönstrand Yyteri S 484, 3) Alex Backman Wasa2F 480, ... 7) Risto Taipale RoRe 457.
T14: 1) Hertta Vaha TAK 494, 2) Kaisla Savolainen Yyteri S 485, 3) Miisa Mölsä LoLif 480, ... 10) Sara Niemelä RoRe 438.